perjantai 4. tammikuuta 2013

Maltti on valttia.

Tänään on pitänyt ajatella tätä projektiani koko ajan hyvin tietoisesti. Tavoite on ollut mielessä kirkkaasti. On pitänyt muistuttaa itseään koko ajan siitä, että tämä ei ole helppoa. Eikä tämä toteudu yhdessä yössä. Puntarilla on turha tänään käydä, eikä mittanauhaakaan tarvitse vielä kaivaa uudestaan esiin. Edelliset luvut on kuitenkin kirjattu ylös tällä viikolla.
 
Ruokailu ei ollut tänään minulle haaste. Lautaselta on tänään löytynyt mm. avokadoa, broileria, raejuustoa, porkkanaa, parsakaalia, kukkakaalia, tomaattia, appelsiini, banaani, reissumies, rasvaton maito, tonnikalaa ja mansikoita.  
Kiloklubista haen taas itselleni tukea ja päivittelen sinne nyt ainakin jonkin aikaa ruokailujani. 
 

Tänään sain kaikki "ruokapallerot" vihreiksi!
 
 

Haastavaa oli tänään liikunta. Olo oli jotenkin valju koko päivän ajan. Teki mieli vain lötkötellä ja lueskella. Iltapäivällä sain kuitenkin sanottua ääneen, että taidan pyörähtää Elixiassa. Minulle ääneen sanominen toimii tsempparina, sillä olisi kamalaa sanoa hetken päästä, etten menekään. Niinpä löysin itseni power-tunnilta (vastaa pump-tuntia) ja päätin haastaa itseni ja käyttää isompia painoja muutamissa liikkeissä.
 
Painoa lisäsin
- askelkyykkyyn
- selkään
- olkiin
- ojentajiin
- kyykkyyn
 
Kotona vielä hieman venyttelyä.
 
Nyt on mielttömän hyvä olo ja mieli tämän päivän saavutuksista ja aion hetken rentoutua piikkimatolla, jonka jälkeen kömmin peiton alle.
 
ps. Olen lueskellut valtavia määriä elämänmuutos ja liikuntablogeja.
On todettava, että ne tsemppaavat, kannustavat ja motivoivat hurjasti minua tässä urakassani.
 

2 kommenttia:

  1. Heips!
    Tsemppiä matkallesi. :) Ryhdyin motivaatio-lukijaksi samalla tavoitteella. :)

    VastaaPoista
  2. Huomasin kommenttisi vasta nyt. Kiitos siitä!
    Motivaatio-lukijana minäkin monessa monessa blogissa. Kummasti auttaa jaksamaan.

    VastaaPoista